Suomen iyengarjoogayhdistys järjestää kerran kuussa kaikille avoimen joogatunnin lauantaisin klo 10–11.30 Studio Yamassa (Bulevardi 27) Helsingissä. Etenkin alkusyksyn tunnit ovat oiva mahdollisuus vasta-alkajille tulla tutustumaan lajiin!

90 minuutin tunti maksaa 5 € yhdistyksen jäsenille ja 15 € muille. Tunneilla on mahdollisuus liittyä yhdistyksen jäseneksi. Jäsenyyden vuosimaksu on 20 €.

Tunneilla on vaihtuva opettaja. Kaikki opettajat ovat sertifioituja iyengarjoogaopettajia.

Tunneille ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Riittää että saavut paikalle hyvissä ajoin.

29.8. Tunti vasta-alkajille: Timo Kurvi

26.9. Jarno Mäkelä

24.10. Jutta Aalto

28.11. Päivi Nelimarkka (vain Zoom:in kautta)

19.12. Anneli Rautiainen

 

COVID-19 varotoimenpiteet

Ensisijainen suositus on tuoda omat apuvälineet: joogamatto, palikat ja joogavyö. Mikäli se ei ole mahdollista tai kaikkia ei ole mahdollista tuoda mukana, ota pyyhe/paksu kangas tms. laina-apuvälineiden päälle. Huom.! Lainavälineet, jotka on mahdollista puhdistaa, puhdistetaan käytön päätteeksi. Tuomme puhdistusaineet ja -liinat tunteja varten.

– Pidämme turvavälejä. Erityisesti Yaman edusta on ahdas, joten levittäydytään pidemmälle käytävään ja annetaan tilaa edelliseltä tunnilta poistuville.

– Aloitetaan ja lopetetaan tunnit verrattain ripeästi, toisin sanoen ei jäädä viipyilemään.

– Vaatteiden vaihto suoritetaan pukuhuoneissa tai käytävässä, älä siis odota, että pääset saliin vaihtamaan vaatteita tai jää vaihtamaan saliin vaatteita.

– Noudatamme käsihygienia- ym. yskimisohjeita. Pese tai desinfioi kädet ennen tunnille tuloa.

– Tunneille ei saa tulla sairaana.

– Matkustavien on noudatettava 14 vuorokauden omaehtoista karanteenia osallistuakseen tunneille.

– Maskien ja muiden mahdollisten ohjeiden suhteen seuraamme tilannetta. Kunnioitetaan toisiamme ja hyväksytään toisten henkilökohtaiset valinnat niissä asioissa, jotka on jätetty ihmisten itsensä päätettäviksi (poislukien esim. yllämainitut seikat).

Tervetuloa mukaan!