Avoimet iyengarjoogatunnit, syksy 2021

Avoimet iyengarjoogatunnit, syksy 2021

Suomen iyengarjoogayhdistys järjestää kerran kuussa lauantaisin kaikille avoimen joogatunnin klo 10–11.30. Tunnit pidetään hybrideinä Studio Yamassa (Bulevardi 27, Helsinki) tai pelkästään Zoomilla tilanteen mukaan.

90 minuutin tunti maksaa 5 € yhdistyksen jäsenille ja 15 € muille. Tunneilla on mahdollisuus liittyä yhdistyksen jäseneksi. Jäsenyyden vuosimaksu on 20 €.

Ilmoittautuminen tunneille sähköpostitse: info@iyengarjooga.fi.

Tunneilla on vaihtuva opettaja. Kaikki opettajat ovat sertifioituja iyengarjoogaopettajia.

28.8. Tiina Hyytiäinen (vain Zoom:in kautta)

25.9. Elina Surakka

30.10. Sofi Kyrklund-Ramirez

27.11. Jana Priha

 

COVID-19 varotoimenpiteet

Ensisijainen suositus on tuoda omat apuvälineet: joogamatto, palikat ja joogavyö. Mikäli se ei ole mahdollista tai kaikkia ei ole mahdollista tuoda mukana, ota pyyhe/paksu kangas tms. laina-apuvälineiden päälle. Huom.! Lainavälineet, jotka on mahdollista puhdistaa, puhdistetaan käytön päätteeksi. Tuomme puhdistusaineet ja -liinat tunteja varten.

– Pidämme turvavälejä. Erityisesti Yaman edusta on ahdas, joten levittäydytään pidemmälle käytävään ja annetaan tilaa edelliseltä tunnilta poistuville.

– Aloitetaan ja lopetetaan tunnit verrattain ripeästi, toisin sanoen ei jäädä viipyilemään.

– Vaatteiden vaihto suoritetaan pukuhuoneissa tai käytävässä, älä siis odota, että pääset saliin vaihtamaan vaatteita tai jää vaihtamaan saliin vaatteita.

– Noudatamme käsihygienia- ym. yskimisohjeita. Pese tai desinfioi kädet ennen tunnille tuloa.

– Tunneille ei saa tulla sairaana.

– Matkustavien on noudatettava 14 vuorokauden omaehtoista karanteenia osallistuakseen tunneille.

– Maskien ja muiden mahdollisten ohjeiden suhteen seuraamme tilannetta. Kunnioitetaan toisiamme ja hyväksytään toisten henkilökohtaiset valinnat niissä asioissa, jotka on jätetty ihmisten itsensä päätettäviksi (poislukien esim. yllämainitut seikat).

Tervetuloa mukaan!