Suomen iyengarjoogayhdistys järjestää kerran kuussa lauantaisin kaikille avoimen joogatunnin klo 10–11.30. Tunnit pidetään hybrideinä Studio Yamassa (Bulevardi 27, Helsinki) tai pelkästään Zoomilla tilanteen mukaan.

90 minuutin tunti maksaa 5 € yhdistyksen jäsenille ja 15 € muille. Tunneilla on mahdollisuus liittyä yhdistyksen jäseneksi. Jäsenyyden vuosimaksu on 20 €.

Ilmoittautuminen tunneille sähköpostitse: info@iyengarjooga.fi.

Tunneilla on vaihtuva opettaja. Kaikki opettajat ovat sertifioituja iyengarjoogaopettajia.

28.8. Tiina Hyytiäinen (vain Zoom:in kautta)

25.9. Elina Surakka

30.10. Sofi Kyrklund-Ramirez

27.11. Jana Priha

18.12. (opettaja ilmoitetaan myöhemmin)

 

COVID-19 varotoimenpiteet

Ensisijainen suositus on tuoda omat apuvälineet: joogamatto, palikat ja joogavyö. Mikäli se ei ole mahdollista tai kaikkia ei ole mahdollista tuoda mukana, ota pyyhe/paksu kangas tms. laina-apuvälineiden päälle. Huom.! Lainavälineet, jotka on mahdollista puhdistaa, puhdistetaan käytön päätteeksi. Tuomme puhdistusaineet ja -liinat tunteja varten.

– Pidämme turvavälejä. Erityisesti Yaman edusta on ahdas, joten levittäydytään pidemmälle käytävään ja annetaan tilaa edelliseltä tunnilta poistuville.

– Aloitetaan ja lopetetaan tunnit verrattain ripeästi, toisin sanoen ei jäädä viipyilemään.

– Vaatteiden vaihto suoritetaan pukuhuoneissa tai käytävässä, älä siis odota, että pääset saliin vaihtamaan vaatteita tai jää vaihtamaan saliin vaatteita.

– Noudatamme käsihygienia- ym. yskimisohjeita. Pese tai desinfioi kädet ennen tunnille tuloa.

– Tunneille ei saa tulla sairaana.

– Matkustavien on noudatettava 14 vuorokauden omaehtoista karanteenia osallistuakseen tunneille.

– Maskien ja muiden mahdollisten ohjeiden suhteen seuraamme tilannetta. Kunnioitetaan toisiamme ja hyväksytään toisten henkilökohtaiset valinnat niissä asioissa, jotka on jätetty ihmisten itsensä päätettäviksi (poislukien esim. yllämainitut seikat).

Tervetuloa mukaan!