Erja Wirén

Eppu aloitti joogan vuonna 1995 äitiyslomalla. Hän huomasi jo silloin, miten jooga tasapainottaa ja rauhoittaa. Hän harrasti alkuun hathajoogaa pari vuotta ja sitten astangajoogaa. Vuonna 2000 asuessaan ulkomailla Eppu kokeili ensimmäisen kerran iyengarjoogaa. Iyengarjooga alkoi vähitellen tuntua enemmän omalta sen tarkan ja syvällisen kehotyöskentelyn vuoksi.

Eppu aloitti iyengarjoogaopettajakoulutuksen vuonna 2005. Hän on tällä hetkellä Level 2 -tason opettaja, mutta toimii täysipäiväisesti fysioterapeuttina. Eppu opettaa joogaa studio Yamassa Helsingissä aamutunnilla ja iltaisin Vantaan Kivistössä alkeis- ja jatkotunneilla. Lisäksi hän opettaa joogaa erityisryhmille, esim. neurologiset kuntoutujat, ikääntyneet sekä työterveysryhmille.

“Opetan joogaa, koska opettaessani opin itse, joka tunti opettaa joogasta, opettamisesta ja ihmisistä lisää. On erittäin palkitsevaa, kun huomaa oppilaissa joogan hyvät vaikutukset. Joskus voi väsyttää mennä opettamaan täyden työpäivän jälkeen, mutta se upea tunne, joka tulee tunnin jälkeen, palkitsee.”

Email: erja(at)wiren.fi