Jutta Aalto

 

 

 

 

 

 

 

Jutta on aloittanut iyengarjoogan harrastamisen vuonna 2012 Anneli Rautiaisen opetuksessa ja käy hänen tunneilla edelleen säännöllisesti. Hänellä oli takanaan opinnot osteopatiasta sekä laajasti liikkeellistä kokemusta – silti hän heti ensimmäisen tunnin jälkeen vaikuttui siitä, miten uudella tavalla koki kehonsa iyengarjoogatunnin jälkeen. Iyengarjoogassa kiinnitetään huomiota asentojen yksityiskohtiin tavalla, joka avaa kehotietoisuuden aivan uudelle tasolle. Jutta on kouluttautunut tason 1 iyengarjoogaopettajaksi.

Jutta on erikoistunut opettamaan anatomiaa iyengarjoogan kautta. Hän toimii anatomianopettajana useissa eri jooga-opettajakoulutuksissa sekä omassa anatomia koulutuksissaan. Hän julkaisi keväällä 2018 Anatomia ja kehotietoisuus – Kokemuksellisen anatomian oppaan, jossa anatomiaa havainnoidaan käytännössä mm. iyengarjoogaharjoitusten kautta. Jutan jooga ja anatomian opetustarjonnan löydät löydät Anatomia & kehotietoisuus -verkkosivuilta.

“Iyengarjooga tarjoaa asanaharjoitteluun nerokkaita ja tuoreita tulokulmia, jotka sopivat oivallisesti myös toiminnallisen anatomian opettamiseen ja tutkimiseen.”

Jooga ja anatomia: https://anatomiakehotietoisuus.fi

Osteopatia ja KCMT: https://juttaaalto.fi
Facebook: @jutananatomia
Instagram: @anatomiakehotietoisuus

sähköpostiosoite: info@juttaaalto.fi
iyengarjoogaopettaja
osteopaatti AMK
Kinetic Control Movement Therapist