Suomen iyengarjoogayhdistyksen vuosikokous pidettiin 30.8.2020 Espoossa. Kokoukseen osallistui varsinaisia opettajajäseniä sekä paikan päällä että etänä.
Kokouksessa valittiin hallitukseen uusi puheenjohtaja ja useita hallituksen jäseniä. Yhteisö kiittää edellistä hallitusta aloitetusta työstä yhdistyksen perustamiseen ja rakentamiseen liittyen.
Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Jarno Mäkelä. Hallitukseen valittiin varsinaisiksi jäseniksi Lauha Halonen, Päivi Nelimarkka, Kira Riikonen, Annu Vallasvuo, Päivi Jokimies (uusi) ja Anneli Rautiainen (uusi). Varajäseniä ei valittu.
Kokouksen lisäksi päivän aikana pidettiin myös epävirallinen strategiahetki, jolloin opettajilla oli mahdollisuus unelmoida yhdessä iyengarjoogan tulevaisuutta Suomessa. Sekä kokouksen että unelmointihetken sisällöt toimitetaan myöhemmin varsinaisille jäsenille sisäisen verkkosivun kautta.
Onnea ja tarmokkuutta uudelle hallitukselle iyengarjoogan tunnettuuden lisäämiseen ja yhteisön kasvattamiseen!