Nordic-Baltic Iyengar Yogis Connect Online with Abhijata Iyengar 26.–27.6.2020 & 3.–5.7.2020

Vuoden 2020 kohokohta koittaa kesä-heinäkuun vaihteessa, kun Abhijata Iyengar kokoaa Pohjoismaiden ja Baltian maiden iyengarjoogit yhteen verkossa suoratoistettavan tapahtuman merkeissä.

Ruotsin ja Norjan, Latvian, Suomen ja Tanskan iyengarjoogayhdistykset järjestävät tämän tapahtuman yhteistyössä. Tapahtuma välitetään Zoom-palvelun kautta, joten osallistua voi mistä vain, kunhan nettiyhteys ja käytettävät laitteet toimivat. Opetus on englanniksi (tapahtumaa ei tulkata). Viisipäiväisestä tapahtumasta saa eniten irti, mikäli osallistujalla on kokemusta iyengarjoogan harjoittamisesta. Toivotamme tapahtumaan tervetulleiksi kaikki vähintään vuoden iyengarjoogaa säännöllisesti harjoitelleet joogit!

Abhijata Iyengar on B. K. S. Iyengarin tyttärentytär, ja hän aloitti joogan opiskelun 16-vuotiaana isoisänsä sekä tätinsä Geeta ja setänsä Prashant Iyengarin opissa.  Abhijata toimii nykyään RIMYI:n (Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute) johdossa yhdessä Prashantin kanssa. Hän on tunnettu energisestä ja selkeästä opetustavastaan, jossa punoutuu yhteen joogafilosofia ja arjen viisaus, Iyengareille tyypillinen tarinallisuus ja huumorintaju sekä tinkimätön asenne joogan arvosta.

Tapahtuma on todellakin ainutlaatuinen, joten muistathan kertoa tästä mahdollisuudesta kaikille iyengarjoogan harjoittajille! Vastaavat tapahtumat Yhdysvalloissa ja Venäjällä keräsivät yli tuhatpäisen yleisön ja palaute on ollut ylistävää.  Tapahtuma on myös upea mahdollisuus kokoontua yhteen naapurimaiden iyengarjoogayhteisöjen kanssa. Opetustilanteen tunnelma  on läheinen, verkosta ja  suuresta osallistujamäärästä huolimatta!

Ajankohta ja hinnat

26.–27.6.2020 ja 3.–5.7.2020 klo 8-10
Hinnat

Kaikki päivät: 60 € (Suomen iyengarjoogayhdistyksen jäsenet), 110 € muut
Pe ja la 26.–27.6.: 30 € (Suomen iyengarjoogayhdistyksen jäsenet), 50 € muut
Pe, la ja su 3.–5.7.: 45 € (Suomen iyengarjoogayhdistyksen jäsenet), 75 € muut

Jäsenen hintaedun hyödyntäminen edellyttää, että vuoden 2020 jäsenmaksu on maksettuna.

Jos et ole vielä Suomen iyengarjoogayhdistyksen jäsen, nyt kannattaa liittyä. Kannattavan jäsenen jäsenmaksu on 20 €. Kun liityt jäseneksi rekisteröitymisen yhteydessä, saat jo tämän tapahtuman edulliseen jäsenhintaan!

Rekisteröityminen la 6.6. alkaen verkossa

Jäsenet ja jäseniksi rekisteröitymisen yhteydessä ilmoittautuvat:
Rekisteröidy mukaan verkkosivulomakkeen kautta:  https://iyengarjooga.fi/ilmoittautumislomake/viimeistään 14.6.2020. Saat sähköpostitse osallistumismaksun maksutiedot. Mikäli liityt nyt jäseneksi, jäsenmaksu laskutetaan samalla.

Muut kuin jäsenet:
Rekisteröidy mukaan verkkosivulomakkeen kautta:  https://iyengarjooga.fi/ilmoittautumislomake/viimeistään 21.6.2020. Saat sähköpostitse osallistumismaksun maksutiedot.

Tapahtumasta ei lähetetä erillistä laskua, vaan maksu yksilöidään viitenumeron kautta. Tallenna/tulosta itsellesi kuitti verkkopankista. Jos tarvitset virallisen kuitin, ilmoita siitä rekisteröitymisen yhteydessä. Kuitti lähetetään heinäkuun aikana. Rekisteröityminen on sitova, eikä peruutusmahdollisuutta tapahtuman luonteen vuoksi ole.

HUOM! Näiden ilmoittautumispäivämäärien jälkeen suomalaisten on mahdollista rekisteröityä vain Ruotsin iyengarjoogayhdistyksen verkkokaupan kautta.

Tietoa tapahtumasta

Tapahtumassa käytetään jonkin verran joogavälineitä, joten joogamaton lisäksi tarvitset joogapalikat, vyön, seinätilaa, huopia, tuolin ja putkityynyn. Mikäli sinulla ei ole kaikkia välineitä, voit soveltaa kotoa löytyviä muita välineitä mahdollisuuksien mukaan.

Tapahtumassa Abhijata Iyengar käyttää ohjaamisen apuna jokaisesta osallistuvasta maasta valittua panelistia. Panelistit näyttävät liikkeet ja variaatiot osallistujille. Abhijata ohjaa panelistien välityksellä. Osallistujalla on vastuu omasta harjoituksestaan, koska Abhijata ei ohjaa osallistujia yksilöllisesti. Mikäli sinulla on jokin terveydellinen ongelma, joka askarruttaa sinua osallistumisen suhteen, kontaktoi ennen ilmoittautumista lääkäriä ja omaa iyengarjoogaopettajaasi. Yksilöllisiä ohjeita ja variaatioita ei tapahtuman aikana voida antaa.

Osallistumisohjeet

Osallistuminen ei vaadi Zoom-sovelluksen lataamista, vaan osallistuminen onnistuu kopioimalla osallistumislinkki selaimeen. Linkki  ja tarkemmat osallistumisohjeet lähetetään kaikille osallistujille sähköpostitse rekisteröitymisen jälkeen päivää ennen tapahtuman alkua. Lisätiedot tallenteesta annetaan muun tiedonannon yhteydessä lähempänä tapahtumaa.

Kopioi saamasi linkki selaimeen 5-15 minuuttia ennen tunnin alkamista. HUOM! Tapahtumaan kirjautuessa on käytettävä omaa etu- ja sukunimeä, jotta järjestäjät voivat päästää sinut sisään tapahtuma-alustalle. Mikäli lainaat jonkun toisen laitetta ja zoomia, uudelleennimeä itsesi väliaikaisesti.

Valitse: JOIN WITH INTERNET AUDIO/CALL WITH INTERNET AUDIO. Saavut odotustilaan, josta tapahtuman järjestäjä päästää sinut sisään. Muiden kuin opettajan äänet kytketään tunnin ajaksi pois päältä.

 

Vastuunrajausilmoitus/ osallistumisehdot

Suomen iyengarjoogayhdistys ei vastaa yksittäisten osallistujien nettiyhteyteen tai laitteisiin liittyvistä ongelmista, jotka saattavat haitata tapahtumaan osallistumista. Järjestäjä ei vastaa, jos osallistuja on antanut ilmoittautumisen yhteydessä väärän sähköpostiosoitteen. Tapahtumaan kirjautuessa on käytettävä omaa etu- ja sukunimeä. Harjoittelu tapahtuu omalla vastuulla.

Osallistuminen “Nordic-Baltic Iyengar yogis connect online with Abhijata Iyengar” -tapahtumaan edellyttää toimivaa verkkoyhteyttä ja toimivaa tietokonetta tai tablettia, ja osallistujat ovat vastuussa näiden toimivuudesta. Järjestäjä ei vastaa yksittäisten osallistujien verkkoyhteyteen tai laitteisiin liittyvistä ongelmista, jotka saattavat haitata tapahtumaan osallistumista.

Osallistujat ovat vastuussa sähköpostitietojen oikeellisuudesta osallistumislinkin ja salasanan saamiseksi. Järjestäjä ei vastaa tiedonkulusta, jos osallistuja on antanut ilmoittautumisen yhteydessä väärän sähköpostiosoitteen tai mikäli sähköposti päätyy roskapostiin. Tapahtumaan kirjautuessa on käytettävä omaa etu- ja sukunimeä tapahtuma-alustalle hyväksymista varten.

Harjoittelu tapahtuman aikana tapahtuu omalla vastuulla. Osallistuminen edellyttää kokemusta iyengarjoogasta vähintään vuoden verran. Mikäli et ole varma onko sinulla riittävästi kokemusta, käänny oman iyengarjoogaopettajasi puoleen. Terveyteen liittyvissä kysymyksissä konsultoi omaa lääkäriäsi.

Osallistumismaksua ei palauteta poissaolojen vuoksi.

Tapahtuman kieli on englanti. Tapahtumaa ei käännetä.

 

Suostumus tietojenkäsittelyyn

Tapahtuman toteuttamiseksi, jotta sinulle voidaan lähettää sähköpostitse Zoom:in osallistumislinkki, sinun tulee luovuttaa Suomen iyengarjoogayhdistykselle henkilötietojasi.  Tiedot, jotka tarvitsemme tapahtumaa varten, ovat nimi ja sähköpostiosoite. Mikäli liityt yhdistyksen jäseneksi, yhdistys kerää jäsenrekisteriä varten myös osoitetiedot. Tietojen luovutus on vapaaehtoista ja niitä käsittelee vain Suomen iyengarjoogayhdistys Suomessa. Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille.

Tietosuoja-asetuksen mukaan sinulla on oikeus tietää mitä tietoja sinusta kerätään ja mihin sitä käytetään. Sinulla on oikeus pyytää tietojen korjaamista ja poistamista.

Photo: Frank Palm