Aika: la 16.11.2019 klo 11.00-14.00
Paikka: Studio Yama, Aleksanterin teatteri, Bulevardi 27, Helsinki
Ilmoittautuminen: jarno(at)pikkufakiiri.com tai 050 573 2715
Opettaja: Jarno Mäkelä, iyengarjooganopettaja (jun 2), osteopaatti
Hinta: 50/40 € (sis. alv. 10 %). (Alennus: opiskelijat, alaikäiset, eläkeläiset, työttömät, äitiys/isyyslomalaiset).

Jooga-asanoissa, kuten jokapäiväisessä elämässäkin, yläraajojen käyttö on tärkeässä osassa. Varsinkin käsillä ja sormilla on merkittävät edustusalueet aivojen motorisilla ja sensorisilla kuorilla. Joogan mukaan niillä on myös suora yhteys sydämen alueelle. Käsiemme kautta pystymme ilmaisemaan itseämme ja vaikuttamaan ympäristöömme valtavalla mahdollisuuksien kirjolla.

Kurssilla käymme läpi tyypillisimpiä hartioiden ja yläraajojen kireystiloja ja miten joogan avulla niitä voidaan vapauttaa. Harjoittelemme tarkoituksenmukaisten lihasten aktivointia asanoissa ja toisaalta tarpeettoman lihastyön vähentämistä. Tavoitteena on miellyttävämpi, tehokkaampi ja terapeuttisempi joogaharjoitus. Perehdymme hieman alueen anatomiaan, alussa luennonomaisesti ja koko kurssin aikana käytännönläheisesti. Samalla koko keho saa täysipainoisen harjoituksen. Kurssi sopii kaikentasoisille joogaajille, pidempäänkin tehneet saavat varmasti eväitä harjoitukseensa.

Jarno on harjoittanut joogaa vuodesta 1998 ja opettanut sitä vuodesta 2005 asti. Hänellä on iyengarjoogan Junior Intermediate II-tason tutkinto. Hän on myös osteopaatti AMK ja palvelee asiakkaita Fysios Oy:ssä Töölössä, Pasilassa ja Malmilla (http://www.fysios.fi/).

Ilmoittautumiset/tiedustelut: jarno(at)pikkufakiiri.com tai numeroon 050 573 2715.
Hinta: 50€ euroa / 40€ (opiskelijat, alaikäiset, eläkeläiset, työttömät, äitiys/isyyslomalaiset).
Varmistaaksesi itsellesi paikan kurssilla, ilmoittautumisen lisäksi maksa ennakkomaksu 20€ Pikku Fakiirin tilille (lähetän tilinumeron ilmoittautumisesi yhteydessä). Voit myös maksaa tilille koko kurssimaksun saman tien, tai sitten loput paikan päällä käteisellä, kortilla tai Eazybreak-liikuntasetelillä.

Lämpimästi tervetuloa!
Terveisin,
Jarno Mäkelä
http://www.pikkufakiiri.com/