Jarnon seuraava joogakurssi pidetään lauantaina 9.3. klo 11.00 – 14.00, joogafestivaaleja seuraavana viikonloppuna. Aiheena on tällä kertaa oman harjoituksen kehittäminen. Paikkana Studio Yama Bulevardilla.

Joogatunneilla tulee opittua monenlaisia asanoita, variaatioita, sarjoja ja harjoitteita. Eri joogasuuntauksissa samat asanat saatetaan tehdä eri tavoin. Välillä apuvälineitä käytetään, välillä ei, välillä niitä käytetään eri lailla samassa asanassa. Tällä kurssilla pyritään lisäämään selkeyttä mahdolliseen sekaannukseen, joka tästä kaikesta saattaa aiheutua. Käymme läpi, minkälaisia asioita kannattaa ottaa huomioon omassa harjoituksessa. Tehdään sitten seisoma-asanoita, eteentaivutuksia, kiertoja, taaksetaivutuksia, restoratiivista joogaa tai pranayamaa, tasapainoisessa harjoituksessa on hyvä olla tietynlainen kaari jota seurata. Käymme läpi tähän liittyviä anatomisia tekijöitä ja joogan periaatteita. Apuvälineiden käyttöön tuodaan valaistusta. Käytäntö on samalla vahvasti mukana, eli kurssilla tehdään täysipainoinen harjoitus.

Kurssi sopii kaikentasoisille joogaajille. Vaikka sinulla ei olisi omaa itsenäista joogaharjoitusta, tai haluat lisää selvennystä harjoituksesi kehittämiseen, tai haluat ihan vain mukavan kolmetuntisen joogan parissa, olet tervetullut kurssille! Jos haluat, kerro ilmoittautumisen yhteydessä toiveistasi kurssin suhteen, niin pyrin kokoamaan siitä kaikkia palvelevan paketin.

Jarno Mäkelä on harjoittanut joogaa vuodesta 1998 ja opettanut sitä vuodesta 2005 asti. Hän on suorittanut iyengarjoogan Junior Intermediate II-tason tutkinnon. Hän on myös osteopaatti AMK ja ottaa vastaan asiakkaita Unitas Terveyspalveluissa Helsingin Kaisaniemessä. Katso lisätietoa osoitteesta: http://www.utp.fi/.

Ilmoittautumiset/tiedustelut: jarno(at)pikkufakiiri.com tai numeroon 050 573 2715.
Hinta: 50€ euroa / 40€ (opiskelijat, alaikäiset, eläkeläiset, työttömät, äitiys/isyyslomalaiset).
Varmistaaksesi itsellesi paikan kurssilla, ilmoittautumisen lisäksi maksa ennakkomaksu 20€ Pikku Fakiirin tilille (lähetän tilinumeron ilmoittautumisesi yhteydessä).* Voit myös maksaa tilille koko kurssimaksun saman tien, tai sitten loput paikan päällä käteisellä, kortilla tai Eazybreak-liikuntasetelillä.

Studio Yama sijaitsee Aleksanterin teatterilla, osoitteessa Bulevardi 27. Sisäänkäynti on pikkuovesta Bulevardin puolelta, pääoven vasemmalta puolelta (ylin krs.) Katso Yamasta lisää tietoa osoitteesta: http://www.studioyama.fi/.

* mikäli peruutat osallistumisesi alle vuorokautta ennen kurssin alkua tai et saavu paikalle, menetät maksamasi ennakkomaksun!

HUOM: kevään muut kurssit pidetään 13.4. ja 4.5.

Lämpimästi tervetuloa!
Terveisin,
Jarno Mäkelä
http://www.pikkufakiiri.com/