Iyengarjoogan workshop

Tervetuloa harjoittelemaan yhtä maailman perinteikkäimmistä joogamuodoista. Iyengarjooga on intialaisen joogagurun, B.K.S. Iyengarin, kehittämän äärimmäisen monipuolisen metodin mukaan nimetty joogasuuntaus. Kurssilla harjoitetaan klassisia asanoita sekä niiden erilaisia variaatioita ja progressioita. Variaatioiden avulla syvennetään ymmärrystä asanoiden erityispiirteistä ja kehollisista vaikutuksia sekä tutustutaan voiman ja vastavoiman periaatteiseen kehon kannattelussa ja linjauksessa. Iyengarjooga on hyvin modifioitava joogamuoto, joten se sopii kaikille. Lisätietoja iyengarjoogasta:www.iyengarjooga.fi

Paikka: Taikomo, Oulu

Aika: 23.3.2019 klo 10-15 ja 24.3 klo 9-12

Paikan varaaminen: popupyogaoulu(at)gmail.com

Kurssin opettaja: Katja Keränen

Hinta: Early Bird -hinta 10:lle ensimmäiseksi ilmoittautuvalle 24.2.2019 saakka 140 €. Sen jälkeen 150 €.

 

Upside down, käsinseisonnan workshop

Aika: 15-16.6.2019, molempina päivinä klo 10-13

Paikka: Oulu, tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin

Paikan varaaminen: popupyogaoulu(at)gmail.com

Opettaja: iyengarjooganopettaja (jun 2) Katja Keränen

Hinta: 110/100 € (sis. alv. 10 %). Early bird: Kurssin hinta on 15.5.2018 mennessä kymmenelle ensimmäiselle ilmoittautuneelle 100 € ja tämän jälkeen 110 €.

Pitääkö minun osata seisoa käsilläni, jos osallistun tähän workshopiin? No ei todellakaan. Entä jos pelkään kuollakseni ylösalaisin olemista, sopiiko tämä silloin minulle? Kyllä, juuri sinun pitää tulla tähän workshopiin! Käsinseisonnan harjoittelu on paljon muutakin kuin käsinseisontaa.

Workshopissa harjoittelemme Adho Mukha Vrkasanaa eli käsinseisontaa. Käymme läpi käsinseisonnan anatomiaa, linjauksia ja opettelemme vahvistamaan käsinseisonnassa tarvittavia lihaksia. Erilaisten käsinseisontaa kehittävien, progressiivisten harjoitusten avulla etenemme kohti käsillä tasapainoilua, jota harjoittelemme seinää vasten, parin kanssa keskilattialla ja jopa mahdollisesti vapaana keskilattialla. Paitsi oikeanlaista voimantuottoa käsinseisonta vaatii tasapainoa ja itseluottamusta. Keskustelemme myös näistä käsinseisontaan liittyvistä ominaisuuksista ja niiden vahvistamisesta. Workshop sopii sekä aloitteleville käsinseisojille että käsinseisontaa jo jonkin verran harjoitelleille. Katja antaa jokaisen tasolle sopivia harjoitteita.