Uusi vuosi on hyvä rykäistä käyntiin esimerkiksi joogalla!
Jarnon joogakurssi pidetään lauantaina 26.1.2019 klo 11.00-14.00. Aiheena eteentaivutukset ja kierrot. Paikkana Studio Yama Bulevardilla.

Eteentaivutukset ovat olennainen osa niin joogaharjoitusta kuin jokapäiväistä eloammekin. Laitat sitten sukkia tai kenkiä jalkaan tai kurotat drinkkiä sohvapöydältä, eteentaivutus on monessa mukana. Suhde eteentaivutuksiin menee kauas historiaamme, rankamme alkuperäiseen asentoon sikiökaudella. Iyengarjoogassa eteentaivutukset tehdään yleensä vaiheittain: selkään halutaan luoda pituutta ja vahvistaa sen tärkeitä asentoa ylläpitäviä lihaksia. Lopussa selkälihasten annetaan myös rentoutua ja venyä, mikä tehostaa niiden veren- ja imunestekiertoa. Samalla koko kehon ”länsipuolen” (selkäpuolen) lihas-faskiaketju pitenee. Kierrotkin lisäävät selän hyvinvointia mm. lisäten välilevyjen aineenvaihduntaa. Kierrot myös aktivoivat vatsalihaksia ja ”hierovat” sisäelimiä.

Sekä eteentaivutuksia että kiertoja saatetaan varoa, usein liikaakin. Kurssimme aluksi käymme hieman läpi anatomiaa sekä eteentaivutusten ja kiertojen biomekaniikkaa. Joogaharjoituksessa otamme nämä huomioon, hakien turvallisia ja samalla tehokkaita tapoja asanoiden tekemiseen. Kurssi sopii kaikentasoisille joogaajille. Pidempäänkin tehneet saavat varmasti eväitä harjoitukseensa!

Jarno Mäkelä on harjoittanut joogaa vuodesta 1998 ja opettanut sitä vuodesta 2005 asti. Hän on suorittanut iyengarjoogan Junior Intermediate II-tason tutkinnon. Hän on myös osteopaatti AMK ja ottaa vastaan asiakkaita Unitas Terveyspalveluissa Helsingin Kaisaniemessä. Katso lisätietoa osoitteesta: http://www.utp.fi/.

Ilmoittautumiset/tiedustelut: jarno(at)pikkufakiiri.com tai numeroon 050 573 2715.
Hinta: 50€ euroa / 40€ (opiskelijat, alaikäiset, eläkeläiset, työttömät, äitiys/isyyslomalaiset).
Varmistaaksesi itsellesi paikan kurssilla, ilmoittautumisen lisäksi maksa ennakkomaksu 20€ Pikku Fakiirin tilille (lähetän tilinumeron ilmoittautumisesi yhteydessä).* Voit myös maksaa tilille koko kurssimaksun saman tien, tai sitten loput paikan päällä käteisellä, kortilla tai Eazybreak-liikuntasetelillä.

Studio Yama sijaitsee Aleksanterin teatterilla, osoitteessa Bulevardi 27. Sisäänkäynti on pikkuovesta Bulevardin puolelta, pääoven vasemmalta puolelta (ylin krs.) Katso Yamasta lisää tietoa osoitteesta: http://www.studioyama.fi/.

* mikäli peruutat osallistumisesi alle vuorokautta ennen kurssin alkua tai et saavu paikalle, menetät maksamasi ennakkomaksun!

HUOM: kevään muut kurssit pidetään 9.3., 13.4. ja 4.5.2019

Lämpimästi tervetuloa!
Terveisin,
Jarno Mäkelä
http://www.pikkufakiiri.com/