Suomen Iyengarjoogayhdistys

Suomen iyengarjoogayhdistys ry Tiedote 7.2.2018

IYENGARJOOGAAJAT YHTEEN – NÄYTETUNTEJA JOOGAFESTIVAALILLA

Suomeen on perustettu ainutlaatuinen iyengarjoogayhdistys. Iyengarjoogalla on pitkä historia. Se on täsmällinen joogamuoto, joka on yhtä aikaa lempeä ja voimakas. Iyengarjoogan opettajilla on poikkeuksellisen pitkä koulutus ja koulutuksen vaatimukset ovat monipuoliset. Laadun takeeksi iyengarjooga on myös rekisteröity tavaramerkki. Harjoituksena iyengarjooga sopii kaikille.

Uuden yhdistyksen toiminta käynnistyy Joogafestival Helsinki -tapahtumassa 3.–4.3.2018. Tarjolla on neljä näytetuntia. Toivotamme teidät tervetulleeksi tutustumaan toimintaamme ja meihin Kaapelitehtaalla.

Uudella yhdistyksellä on neljä päätehtävää: edistää ja kehittää iyengarjoogaa sekä sen tunnettuutta Suomessa, huolehtia kansallisesta sertifioitujen opettajien ja opettajakouluttajien rekisteristä sekä ylläpitää iyengarjoogan kansainvälisiä opetus- ja koulutusstandardeja ja vahvistaa kotimaista iyengarjoogayhteisöä osana kansainvälistä yhteisöä.

Suomeen iyengarjooga rantautui 2000-luvun alussa, ja ensimmäiset sertifioidut opettajat valmistuivat Suomessa vuonna 2009. Sertifioituja iyengarjoogan opettajia on nyt Suomessa yhteensä 29. Yhdistyksen varsinaisia jäseniä ovat Suomessa asuvat, sertifioidut iyengarjoogaopettajat, mutta kannattaviksi jäseniksi toivotetaan tervetulleiksi kaikki, jotka haluavat tukea toimintaa.

Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta sekä iyengarjoogasta ylipäänsä antavat mielellään yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Lauha Halonen sekä sihteeri Tiina Ollila.

Suomen iyengarjoogayhdistyksen puolesta, Lauha Halonen
044 5541422

Tiina Ollila 045 6758858