Päivi Nelimarkka

Päivi on sertifioitu iyengarjoogan tason 2 (2015) opettaja. Hän on toiminut 17 vuotta yrittäjänä ja joogan opettajana. Espoon joogakeskuksen perustaja ja päätoiminen opettaja vuodesta 2010. Päivin kokemus joogasta, meditaatiosta, hengitysharjoituksista ja terapeuttisesta työskentelystä kumpuaa parin vuosikymmenen takaa.

Pitkä kansainvälinen opettajakoulutus keskittyen iyengarjoogaan on varmistanut rautaisen ammattitaidon, kokemus antanut perspektiiviä eri elämänvaiheisiin, solmukohtiin ja niistä selviämiseen.

Päivi tutustui meditaatioon ja joogaan asuessaan San Franciscossa 15 vuoden ajan. Hän vietti sen jälkeen 4,5 vuotta Etelä-Afrikassa, jossa opiskeli psykologiaa, viestintää ja ravinto-oppia. Palattuaan Suomeen Päivi jatkoi kehon ja mielen tutkimista B. K. S. Iyengarin kehittämän hathajoogan avulla. Päivi valmistui sertifioiduksi opettajaksi neljän vuoden (2005–2009) intensiivisen opiskelun päätteeksi. Jatkokoulutusta hän on hankkinut iyengarjoogaopettajille suunnatussa kansainvälisessä jatkokoulutuksessa. Hän on opiskellut 3 vuotta iyengarjoogaterapiaa Kööpenhaminassa Stephanie Quirkin johdolla 2012–2014.

Päivi aikoo jatkaa joogan syventäviä opiskeluita koko elämänsä, sillä kasvuprosessi on hänen mielestään osa elämää. Opetuksen kulmakiviä ovat itsensä hyväksyminen sellaisena kuin juuri nyt olet, kiitollisuus ja ymmärryksen kasvattaminen omaa harjoitustaan ja elämää kohtaan.